Зміївська районна рада

13.04.2018

Переглядів: 575

13 квітня 2018 року відбулася ХLІІ позачергова сесія Зміївської районної ради. В роботі сесії взяли участь 23 депутати, депутати Харківської обласної ради керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олена Пилипенко та голова Зміївської РДА Віталій Кошеленко, міський, селищні, сільськи голови, керівники управлінь, відділів Зміївської РДА, представники підприємств району та засобів масової інформації.

Перед засіданням очільники району привітали депутата Зміївської районної ради Надію Веретеннікову з нагоди ювілейного дня народження.

Депутати внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2018 рік, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2018 рік, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми соціального захисту населення Зміївського району на 2016-2018 роки, Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, що проживають у Зміївському районі

Ці зміни та доповнення було відображено в рішенні про районний бюджет на 2017 рік – виділено кошти на коригування проектно-кошторисної документації на будівництво комплексу механічної очистки стічних вод в с. Бірки, придбання медикаментів для пільгового контингенту, придбання комп’ютерного обладнання для сімейних лікарів району, придбання шкільного автобусу, мультимедійних комплексів для майбутніх першокласників, обладнання для шкільної їдальні Таранівської ЗОШ І-ІІІ ст. тощо.

На засіданні прийнято рішення про надання дозволу на передачу лікарських засобів з балансу КЗОЗ «Слобожанська міська лікарня» на баланс КЗОЗ «Зміївська центральна районна лікарня».

Депутати прийняли рішення про призначення Видріної-Цимбаліст Наталії Сергіївни на посаду директора комунальної установи «Зміївський інклюзивно-ресурсний центр Зміївської районної ради Харківської області».

 



« повернутися до списку новин