Зміївська районна рада

22.11.2016

Переглядів: 719

22  листопада 2016 року відбулася ХІХ позачергова сесія Зміївської районної ради VІІ скликання, на якій депутати розглянули 12 питань.
На початку сесcії перед депутатами виступила головний лікар КЗОЗ «Обласний протитуберкульозний диспансер № 3» Гринішина Олена Олексіївна, яка доповіла присутнім про епідемічну ситуацію щодо захворюваності та смертності на туберкульоз в Зміївському районі, шляхи розв’язання проблеми.

Депутати внесли зміни та доповнення до низки районних програм та бюджету. Так, за рахунок збільшення доходів збільшено видатки для КЗОЗ „Зміївська центральна районна лікарня”, КЗОЗ „Слобожанська міська лікарня”, КЗОЗ „Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги”, комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району. Збільшені видатки по відділу освіти на оплату тепло-, електро- та вопопостачання для навчальних закладів, на проведення капітального ремонту спортивної зали Слобожанської гімназії № 2, придбання обладнання для шкільної їдальні Зміївського ліцею № 1 ім. Героя Радянського Союзу З.К. Слюсаренка, відновлення каналізаційної мережі та очищення відстійника на території Зміївської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, на придбання будівельних матеріалів для Задонецької філії Зміївського ліцею № 1 імені двічі Героя Радянського Союзу З.К. Слюсаренка, для монтажу тривожної сигналізації для п’яти шкіл району (Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Зідьківська ЗОШ І-ІІІ ст., Слобожанський ліцей № 1, Слобожанська гімназія № 2, Лиманська ЗОШ І-ІІІ ст.), на поточний ремонт приміщень відділу освіти. Надана субвенція для Нижньобишкинської сільської ради на створення ексклюзивного комплекту вбрання сцени та новорічних сценічних костюмів в Черкаськобишкинський сільський клуб, за рахунок субвенцій Таранівської і Нижньобишкинської сільських рад направлено кошти на придбання контейнерів для збору ТПВ тощо.

Депутати також заслухали відповіді на звернення до голови ХОДА Юлії Светлічної щодо формування госпітальних округів та служби автомобільних доріг у Харківській області щодо стану проведення ремонтних робіт.

 



« повернутися до списку новин