Зміївська районна рада

13.09.2016

Переглядів: 711

Голова Зміївської районної ради Тетяна Володимирівна Тімофєєва бере участь в щорічній нараді-семінарі для представників районних та обласних рад, яка проходить в смт. Затока Білгород-Дністровського району Одеської області 14-18 вересня 2016 року. 

Захід проводиться Українською асоціацією районних та обласних рад в рамках діяльності Ресурсного центру зі сталого місцевого розвитку. Учасниками наради є представники районних та обласних рад – членів Асоціації, представники апарату Верховної Ради України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади.

В рамках семінару учасники розглянуть актуальні питання щодо забезпечення ефективної діяльності районних та обласних рад.   Нарада-семінар проводитиметься у формі теоретичних занять та практикумів. Учасникам даватимуться знання про оновлену нормативно-правову базу та як її застосовувати, вчитимуть налаштуванню комунікацій, написанню інфраструктурних проектів, налагодженню співпраці з міжнародними організаціями, програмами технічної допомоги та інше.

 



« повернутися до списку новин