Зміївська районна рада

17.10.2018

Переглядів: 576

17 жовтня 2018 року в сел. Пісочин відбулися загальні  збори Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області.

В засіданні взяла участь голова районної ради Тетяна Тімофєєва.

Про деякі питання реалізації медичної реформи у регіоні, зокрема, практику організації медичної допомоги у сільській місцевості поінформував учасників загальних зборів Асоціації  органів місцевого самоврядування Харківської області начальник Управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Богдан Федак.

Про можливості співпраці з Фондом Східна Європа та сучасні інноваційні інструменти соціально-економічного зростання, Програму місцевого системного розвитку в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» дізналися учасники загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, що сьогодні проходить у Пісочині.

Під час загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області координатор Центру розвитку громад Наталія Бібік презентувала учасникам проект «Ефективна первинна медицина в громаді», що є одним із переможців програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини».

Під час Загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області учасники зібрання підтримали звернення до обласної ради та облдержадміністрації щодо необхідності створення в області робочої групи, яка підготує проект змін адміністративно-територіального устрою Харківщини. У такому випадку це буде пілотний в Україні проект змін.

Президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов розповів про результати ознайомчого візиту  до Італійської Республіки у складі української делегації.

       



« повернутися до списку новин