Зміївська районна рада

07.12.2017

Переглядів: 720

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Представляти громади, знати їх проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – складна, почесна і відповідальна місія. Саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову району!

Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть Вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають Ваші серця серед щоденних турбот.

Бажаю мужності і нових здобутків у Вашій відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань!

 

Голова Зміївської районної ради                                                                                                                           Тетяна Тімофєєва



« повернутися до списку новин